Mango și zmeură în sirop Prosecco
Mango și zmeură în sirop Prosecco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 299 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 13 minute. Dacă aveți prosecco, smântână grea, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Și Mango, Vodka, Limoncello și Prosecco Sangria cu zmeură, și Piersici albe și zmeură în sirop de șampanie.
Instrucțiuni
Pentru sirop: într-o cratiță medie, aduceți Prosecco, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, anasonul stelar și scorțișoara la fiert, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura și fierbeți timp de 35 de minute până când amestecul s-a redus la jumătate.
Adăugați mango și zmeură în sirop și lăsați amestecul să se răcească timp de 1 1/2 ore. Folosind o lingură cu fante, scoateți fructele și lingura în bolurile de servire. Aruncați bățul de scorțișoară și anasonul stelar.
Se toarnă siropul într-un ulcior. Refrigerați fructele și siropul până când sunt gata de servit.;
Frișcă: pentru cremă: într-un bol mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți crema la viteză mare până la grosime.
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Adăugați coaja de lămâie și amestecați până se combină.
Pentru a servi: puneți o păpușă de smântână deasupra fructelor și stropiți fiecare fel de mâncare cu siropul Prosecco.