Mango Shortbread Baruri
Mango Shortbread baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 210 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime per portie. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți mango, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de super. Încercați Bare cremoase de Mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de nucă de cocos, Unt de arahide caramel Shortbread baruri {Millionaire baruri}, și Batoane De Pâine Scurtă Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
În castron mare, crema împreună unt și 1/2 cana de zahar. Amestecați în 3 căni de făină și apăsați 1/2 din amestec în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună mango, 1/4 cană zahăr, 1/4 cană făină, scorțișoară și nucșoară până se combină bine.
Se toarnă amestecul de mango peste pâine scurtă în tigaie.
Presărați amestecul rămas de pâine scurtă peste amestecul de mango. Apăsați ușor în jos.
Coaceți 1 oră, până când toppingul este maro auriu.
Lăsați să se răcească 15 minute în vas înainte de a tăia în bare.