Mango - Piper Negru Glazurate Cotlet De Porc La Gratar

Mango - Piper Negru Glazurate Cotlet De Porc La Gratar
Mango - piper negru glazurate cotlete de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Mango - ananas gem glazurate cotlet de porc la gratar, Cotlet de porc glazurat Balsamic cu grâu de ardei roșu, și Cotlet De Porc Cu Piper Negru De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul, zahărul și boabele de piper într-o cratiță și reduceți până se îngroașă, strecurați într-un bol bateți în piure de mango și lăsați să se răcească. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Ungeți Cotletele de porc cu ulei de măsline pe ambele părți și condimentați cu sare. Grătar timp de 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Îndepărtați și periați liberal cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista