Mango-Gheață De Var
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gheața de Mango-Lime ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, mango, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mango - gheață de var (nieve de Mango Con Limon), Mango Key Lime Pie, și Mango Lime Ice.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați Mango, coaja de portocală, zahărul, sucul de lămâie și 1 cană de apă. Procesați până când amestecul este neted.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron mare, apoi se apasă ușor și se aruncă orice solide (vor exista aproximativ 3 căni de sirop).
Transferați într-un vas sigur pentru congelator, acoperiți cu plastic și congelați până când amestecul este ferm la 2 inci din lateral, aproximativ 2 ore.
Răzuiți într-un robot de bucătărie și procesați până când amestecul este noroios. Repetați congelarea și procesarea de încă 2 ori, apoi congelați cel puțin 1 oră înainte de servire. Faceți înainte: gheața poate fi făcută înainte și depozitată în congelator, bine înfășurată, până la 2 săptămâni.