Mandarină Bavareză

Mandarina Bavareză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de suc de lămâie, gelatină, mandarine cu piele strânsă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți partea laterală a tăvii cu formă de arc și inversați partea inferioară, apoi reatașați partea (pentru a face bavarezul mai ușor de îndepărtat). Tigaie cu ulei ușor.
Radeți suficientă coajă de la 1 mandarină pentru a măsura 1 linguriță, apoi suc de mandarine. (Veți avea nevoie de 1 1/4 cani de suc.)
Presărați gelatina peste 1/4 cană de suc de mandarină într-un castron mic și lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile, zahărul, sucul de lămâie și sucul de mandarină rămas într-o cratiță medie grea, apoi gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când amestecul ajunge la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Se ia de pe foc, apoi se amestecă în amestec de gelatină până se dizolvă complet.
Se transferă într-un castron metalic și se răcește într-o baie de gheață, amestecând frecvent, până când amestecul s-a îngroșat până la consistența albușurilor crude.
Scoateți din Baia de gheață.
Între timp, bateți smântâna cu coajă până când ține doar vârfuri moi.
Se amestecă o treime din frișcă în amestecul de gălbenușuri pentru a se ușura, apoi se pliază în crema rămasă ușor, dar bine. Se pune lingura în tigaie cu formă de arc și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore și până la 24.