Mandarină Bavareză

Mandarină Bavareză
Mandarina Bavareză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de suc de lămâie, gelatină, mandarine cu piele strânsă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți partea laterală a tăvii cu formă de arc și inversați partea inferioară, apoi reatașați partea (pentru a face bavarezul mai ușor de îndepărtat). Tigaie cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Radeți suficientă coajă de la 1 mandarină pentru a măsura 1 linguriță, apoi suc de mandarine. (Veți avea nevoie de 1 1/4 cani de suc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
SucSuc
3
Presărați gelatina peste 1/4 cană de suc de mandarină într-un castron mic și lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți gălbenușurile, zahărul, sucul de lămâie și sucul de mandarină rămas într-o cratiță medie grea, apoi gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când amestecul ajunge la foc mic (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc, apoi se amestecă în amestec de gelatină până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se transferă într-un castron metalic și se răcește într-o baie de gheață, amestecând frecvent, până când amestecul s-a îngroșat până la consistența albușurilor crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți din Baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
8
Între timp, bateți smântâna cu coajă până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
9
Se amestecă o treime din frișcă în amestecul de gălbenușuri pentru a se ușura, apoi se pliază în crema rămasă ușor, dar bine. Se pune lingura în tigaie cu formă de arc și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore și până la 24.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista