Mamaliga siropoasa cu Saut de ciuperci 4

Mamaliga siropoasa cu Saut de ciuperci 4
Mamaliga branzoasa cu Saut de ciuperci este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, bulion de legume, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga Fontal cu Saut de ciuperci 4, Mamaliga moale cu Saut de ciuperci salbatice 4, și Ragu de ciuperci cu mămăligă brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați ierburi și usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1/3 cană bulion, suc și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
IerburiIerburi
SucSuc
4
Aduceți laptele și 1 1/2 cană de bulion la fiert. Se amestecă polenta; gatiti 4 minute, amestecand continuu. Se amestecă jumătate de brânză și 1/4 linguriță de sare. Împărțiți mămăliga între 4 feluri de mâncare gratinate; se acoperă cu brânza rămasă. Se fierbe 5 minute. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
BulionBulion
LapteLapte
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista