Mamaliga cu Parmigiano-Reggiano
Mămăligă cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Dacă aveți piper, rozmarin, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Spanac Fettuccine Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant cu un bici. Gatiti 3 minute sau pana la grosime si bule, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și pătrunjelul. Lingură în boluri individuale.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel cu frunze plate, dacă doriți.