Mamaliga cu Parmigiano-Reggiano

Mamaliga cu Parmigiano-Reggiano
Mămăligă cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Dacă aveți piper, rozmarin, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Spanac Fettuccine Cu Parmigiano-Reggiano.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant cu un bici. Gatiti 3 minute sau pana la grosime si bule, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și pătrunjelul. Lingură în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Garnisiți cu crengute de pătrunjel cu frunze plate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista