Mamaliga Crostini

Mamaliga Crostini
Polenta Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de frunze de cimbru, sare, piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caponata cu mamaliga Crostini, Ardei Rosu Mamaliga Crostini, și Mămăligă la cuptor cu usturoi și parmezan Crostini.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță grea, aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați 2 lingurițe de sare și nucșoară și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați polenta treptat, amestecând constant. Continuați să bateți timp de 5 minute, pe măsură ce amestecul bule. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 1/2 cană de parmezan, 1 linguriță de cimbru și 1/2 linguriță de piper și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Inversați o foaie de copt cu margini pe un blat și acoperiți suprafața cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Întindeți polenta cu o spatulă într-un strat neted și uniform. Acoperiți polenta cu o altă foaie de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Așezați o altă foaie de copt, cu partea dreaptă în sus, deasupra pergamentului. Cu 2 mâini, apăsați uniform pe foaia de copt superioară până când polenta are o grosime de 1/4 inch. Ideea este să sandwich polenta între 2 suprafețe plane. La frigider cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. inversați foile de copt împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți foaia de copt superioară și stratul superior de hârtie pergament. Partea mai fină a polentei va fi orientată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Tăiați polenta în triunghi de aproximativ 2 inci lungime cu 1 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
12
Transferați triunghiurile pe 1 sau mai multe foi de copt, distanțându-le la 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Presărați aproximativ 1/2 cană din parmezanul rămas și cimbrul rămas deasupra triunghiurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
Coaceți crostini până la cald pe tot parcursul și începând să se rumenească, aproximativ 10 până la 12 minute. Întoarceți cuptorul să se prăjească și să se prăjească crostini la aproximativ 8 inci de la sursa de căldură până când sunt crocante și se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Serviți cald sau la temperatura camerei.
16
Calorii: 21; grăsime totală 0,5 grame; grăsimi saturate: 0 grame; proteine: 1 grame; carbohidrați totali: 3 grame; zahăr: 0 grame fibră: 0 grame; Colesterol: 1 miligrame; Sodiu: 123 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista