Mamaliga Crostini
Polenta Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de frunze de cimbru, sare, piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caponata cu mamaliga Crostini, Ardei Rosu Mamaliga Crostini, și Mămăligă la cuptor cu usturoi și parmezan Crostini.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță grea, aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați 2 lingurițe de sare și nucșoară și reduceți focul la mediu.
Adăugați polenta treptat, amestecând constant. Continuați să bateți timp de 5 minute, pe măsură ce amestecul bule. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1/2 cană de parmezan, 1 linguriță de cimbru și 1/2 linguriță de piper și amestecați pentru a combina bine.
Inversați o foaie de copt cu margini pe un blat și acoperiți suprafața cu hârtie pergament.
Întindeți polenta cu o spatulă într-un strat neted și uniform. Acoperiți polenta cu o altă foaie de hârtie pergament.
Așezați o altă foaie de copt, cu partea dreaptă în sus, deasupra pergamentului. Cu 2 mâini, apăsați uniform pe foaia de copt superioară până când polenta are o grosime de 1/4 inch. Ideea este să sandwich polenta între 2 suprafețe plane. La frigider cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. inversați foile de copt împreună.
Scoateți foaia de copt superioară și stratul superior de hârtie pergament. Partea mai fină a polentei va fi orientată în sus.
Tăiați polenta în triunghi de aproximativ 2 inci lungime cu 1 1/2 inci lățime.
Transferați triunghiurile pe 1 sau mai multe foi de copt, distanțându-le la 1/2 inci.
Presărați aproximativ 1/2 cană din parmezanul rămas și cimbrul rămas deasupra triunghiurilor.
Coaceți crostini până la cald pe tot parcursul și începând să se rumenească, aproximativ 10 până la 12 minute. Întoarceți cuptorul să se prăjească și să se prăjească crostini la aproximativ 8 inci de la sursa de căldură până când sunt crocante și se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Calorii: 21; grăsime totală 0,5 grame; grăsimi saturate: 0 grame; proteine: 1 grame; carbohidrați totali: 3 grame; zahăr: 0 grame fibră: 0 grame; Colesterol: 1 miligrame; Sodiu: 123 miligrame