Mamaliga Cremoasa
Mamaliga cremoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 289 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, grâu de porumb, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mamaliga Cremoasa, Mamaliga Cremoasa, și Mamaliga Cremoasa.
Instrucțiuni
Pulverizați inserția unui aragaz lent cu spray de gătit (pentru o curățare mai ușoară) și preîncălziți la înălțime.
Într-o cratiță medie, adăugați laptele, 1 cană jumătate și jumătate, 1 lingură de unt și mămăligă. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant pentru a menține amestecul fără bulgări. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Se toarnă amestecul în aragazul lent și se gătește la mare timp de 2 ore, amestecând o dată sau de două ori pe oră. Odată ce sunteți gata să serviți, deschideți aragazul lent și amestecați restul de 1 lingură de unt, rămânând 1/3 cană jumătate și jumătate și parmezan.