Mama ' s Carne de vită și bere
Nevoie de un băuturi fără lapte? Carnea de vită și berea mamei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de rozmarin, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Orez spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de vită cu sare și piper, apoi dragați în făină pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați carnea și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se după cum este necesar.
Scoateți carnea din oală și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în oală; gătiți și amestecați până se limpezește și începe să se rumenească. Întoarceți carnea oala și turnați berea și apa asigurându-vă că slăbiți bucățile de mâncare din fundul tigaiei. Condimentează cu rozmarin, mărar și pătrunjel.
Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 1 1/2 ore.