Mama ' s Bruschetta fleică

Reteta Mama Bruschetta fleică ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de amestec de brânză italiană * cinci, ou, carne de vită extra-slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă roșiile și amestecul de umplutură. Rezervați jumătate pentru utilizare ulterioară.
Adăugați carne și ou la amestecul de umplutură rămas; se amestecă bine. Apăsați pe partea inferioară a vasului de copt pătrat de 8 inci.
Combinați amestecul de umplutură rezervat și ceapa; răspândit peste amestecul de carne. Acoperă.
Coaceți 45 min.; top cu brânză .
Coaceți, neacoperit, 10 min. sau până când se termină pâinea de carne (160F).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.