Makeover Înghețată De Căpșuni-Banane

Makeover Înghețată De Căpșuni-Banane
Nevoie de o desert fără gluten? Makeover Strawberry-înghețata Bananan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Un amestec de zahăr, amidon de porumb, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Înghețată De Căpșuni Paleo, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Batoane De Înghețată Bananan Congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați amidonul de porumb și zahărul. Adăugați treptat cremă. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Se răcește rapid prin plasarea tigaie într-un castron de apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Se amestecă laptele, vanilia și colorantul alimentar, dacă se dorește. Apăsați folie de plastic pe suprafața amestecului. Se da la frigider cateva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndoiți toppingul biciuit în amestecul de smântână. Îndoiți în căpșuni, banane și nuci pecan. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți la frigider amestecul rămas până când este gata de congelare. Se lasă să se coacă în congelatorul de înghețată sau se întărește în congelatorul frigiderului timp de 2-4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
(carton Bloc)(carton Bloc)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista