Makeover Umplute Aperitive De Cartofi
Makeover umplute aperitive de cartofi este un fără gluten rețetă cu 40 de porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 39 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 638 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, cremă de brânză, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Aperitive De Cartofi Umplute Cu Brânză De Capră-De Inspirație Greacă, Aperitive Umplute Cu Creveți, și Aperitive De Pâine Umplute.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau doar până se înmoaie.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Îndepărtați 1/3 cană de pulpă (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare).
Într-un castron mare, zdrobiți pulpa rămasă cu cremă de brânză.
Adăugați smântână și jumătate din slănină. Se amestecă brânzeturile, ceapa verde, sarea și piperul; lingură în coji de cartofi.
Loc într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Se presară cu slănină rămasă.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se încălzește.