Makeover final: budinca burete & custard

Makeover final: budinca burete & custard
Makeover final: budinca burete & custard durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest desert are 430 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte semi-degresat, mure, făină și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: pâine & unt budinca, Makeover final: budinca caramele lipicios, și Tort de burete cu cremă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți foarte ușor un lighean de budincă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Radeți grosier unul dintre sferturile de mere și tăiați subțire restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4
Combinați mărul feliat și murele, aruncați cu cele 2 linguri de zahăr tos și lingurați jumătate în fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Zahăr CasterZahăr Caster
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
5
Se amestecă împreună făina și praful de copt. Bateți atât zaharurile, cât și untul împreună într-un castron mare cu un bătător electric de mână până când este ușor și cremos. Se sparge 1 ou și se bate bine, apoi se bate în al doilea ou (amestecul va părea coagulat). Cernem jumătate din amestecul de făină peste amestecul de burete și împăturim ușor. Amestecați cu grijă jumătate din lapte, apoi repetați cu restul de făină și lapte, urmat de coaja de portocală și mărul ras rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 C Iaurt Sau Smantana1/4 C Iaurt Sau Smantana
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Puneți două treimi din amestecul de burete peste amestecul de fructe din lighean și nivelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
7
Întindeți restul de fructe deasupra, urmat de amestecul de burete rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
8
Așezați bazinul într-o cutie mică de prăjire pe jumătate umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
9
Coaceți timp de 1 oră (așezați folie deasupra în ultimele 15 minute dacă se rumeneste prea repede) până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
În timp ce budinca se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
11
Amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
12
Turnați laptele rămas într-o tigaie, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
13
Adăugați păstăia în lapte și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
14
Se toarnă peste amestecul de făină de porumb, se amestecă, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Se ia de pe foc și se amestecă în crme frache.
16
Slăbiți budinca de pe părțile laterale ale bazinului cu un cuțit cu lamă rotundă și răsturnați-o cu grijă pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
17
Se servește cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista