Makeover final: budinca burete & custard durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest desert are 430 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte semi-degresat, mure, făină și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: pâine & unt budinca, Makeover final: budinca caramele lipicios, și Tort de burete cu cremă și ciocolată.
Instrucțiuni
1
Ungeți foarte ușor un lighean de budincă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Radeți grosier unul dintre sferturile de mere și tăiați subțire restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Combinați mărul feliat și murele, aruncați cu cele 2 linguri de zahăr tos și lingurați jumătate în fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Zahăr Caster
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se amestecă împreună făina și praful de copt. Bateți atât zaharurile, cât și untul împreună într-un castron mare cu un bătător electric de mână până când este ușor și cremos. Se sparge 1 ou și se bate bine, apoi se bate în al doilea ou (amestecul va părea coagulat). Cernem jumătate din amestecul de făină peste amestecul de burete și împăturim ușor. Amestecați cu grijă jumătate din lapte, apoi repetați cu restul de făină și lapte, urmat de coaja de portocală și mărul ras rezervat.
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți două treimi din amestecul de burete peste amestecul de fructe din lighean și nivelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Întindeți restul de fructe deasupra, urmat de amestecul de burete rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Așezați bazinul într-o cutie mică de prăjire pe jumătate umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Coaceți timp de 1 oră (așezați folie deasupra în ultimele 15 minute dacă se rumeneste prea repede) până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
10
În timp ce budinca se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
11
Amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Cremă
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12
Turnați laptele rămas într-o tigaie, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați păstăia în lapte și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
14
Se toarnă peste amestecul de făină de porumb, se amestecă, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Se ia de pe foc și se amestecă în crme frache.
16
Slăbiți budinca de pe părțile laterale ale bazinului cu un cuțit cu lamă rotundă și răsturnați-o cu grijă pe o farfurie de servire.
Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.