Makeover final: budinca burete & custard

Makeover final: budinca burete & custard
Makeover final: budinca burete & custard durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest desert are 430 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte semi-degresat, mure, făină și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: pâine & unt budinca, Makeover final: budinca caramele lipicios, și Tort de burete cu cremă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți foarte ușor un lighean de budincă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Radeți grosier unul dintre sferturile de mere și tăiați subțire restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Combinați mărul feliat și murele, aruncați cu cele 2 linguri de zahăr tos și lingurați jumătate în fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Zahăr CasterZahăr Caster
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Se amestecă împreună făina și praful de copt. Bateți atât zaharurile, cât și untul împreună într-un castron mare cu un bătător electric de mână până când este ușor și cremos. Se sparge 1 ou și se bate bine, apoi se bate în al doilea ou (amestecul va părea coagulat). Cernem jumătate din amestecul de făină peste amestecul de burete și împăturim ușor. Amestecați cu grijă jumătate din lapte, apoi repetați cu restul de făină și lapte, urmat de coaja de portocală și mărul ras rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți două treimi din amestecul de burete peste amestecul de fructe din lighean și nivelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Întindeți restul de fructe deasupra, urmat de amestecul de burete rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Așezați bazinul într-o cutie mică de prăjire pe jumătate umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Coaceți timp de 1 oră (așezați folie deasupra în ultimele 15 minute dacă se rumeneste prea repede) până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
În timp ce budinca se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
11
Amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12
Turnați laptele rămas într-o tigaie, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați păstăia în lapte și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
14
Se toarnă peste amestecul de făină de porumb, se amestecă, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se ia de pe foc și se amestecă în crme frache.
16
Slăbiți budinca de pe părțile laterale ale bazinului cu un cuțit cu lamă rotundă și răsturnați-o cu grijă pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
17
Se servește cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista