Makeover final: budinca burete & custard

Makeover final: budinca burete & custard
Makeover final: budinca burete & custard durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest desert are 430 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte semi-degresat, mure, făină și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: pâine & unt budinca, Makeover final: budinca caramele lipicios, și Tort de burete cu cremă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți foarte ușor un lighean de budincă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Radeți grosier unul dintre sferturile de mere și tăiați subțire restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Combinați mărul feliat și murele, aruncați cu cele 2 linguri de zahăr tos și lingurați jumătate în fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Zahăr CasterZahăr Caster
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se amestecă împreună făina și praful de copt. Bateți atât zaharurile, cât și untul împreună într-un castron mare cu un bătător electric de mână până când este ușor și cremos. Se sparge 1 ou și se bate bine, apoi se bate în al doilea ou (amestecul va părea coagulat). Cernem jumătate din amestecul de făină peste amestecul de burete și împăturim ușor. Amestecați cu grijă jumătate din lapte, apoi repetați cu restul de făină și lapte, urmat de coaja de portocală și mărul ras rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți două treimi din amestecul de burete peste amestecul de fructe din lighean și nivelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
Întindeți restul de fructe deasupra, urmat de amestecul de burete rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Așezați bazinul într-o cutie mică de prăjire pe jumătate umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Coaceți timp de 1 oră (așezați folie deasupra în ultimele 15 minute dacă se rumeneste prea repede) până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
În timp ce budinca se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
11
Amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
12
Turnați laptele rămas într-o tigaie, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați păstăia în lapte și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
14
Se toarnă peste amestecul de făină de porumb, se amestecă, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Se ia de pe foc și se amestecă în crme frache.
16
Slăbiți budinca de pe părțile laterale ale bazinului cu un cuțit cu lamă rotundă și răsturnați-o cu grijă pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Se servește cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista