Makeover final: budinca burete & custard

Makeover final: budinca burete & custard
Makeover final: budinca burete & custard durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest desert are 430 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte semi-degresat, mure, făină și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Makeover final: pâine & unt budinca, Makeover final: budinca caramele lipicios, și Tort de burete cu cremă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți foarte ușor un lighean de budincă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Radeți grosier unul dintre sferturile de mere și tăiați subțire restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Combinați mărul feliat și murele, aruncați cu cele 2 linguri de zahăr tos și lingurați jumătate în fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Zahăr CasterZahăr Caster
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se amestecă împreună făina și praful de copt. Bateți atât zaharurile, cât și untul împreună într-un castron mare cu un bătător electric de mână până când este ușor și cremos. Se sparge 1 ou și se bate bine, apoi se bate în al doilea ou (amestecul va părea coagulat). Cernem jumătate din amestecul de făină peste amestecul de burete și împăturim ușor. Amestecați cu grijă jumătate din lapte, apoi repetați cu restul de făină și lapte, urmat de coaja de portocală și mărul ras rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți două treimi din amestecul de burete peste amestecul de fructe din lighean și nivelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
Întindeți restul de fructe deasupra, urmat de amestecul de burete rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Așezați bazinul într-o cutie mică de prăjire pe jumătate umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Coaceți timp de 1 oră (așezați folie deasupra în ultimele 15 minute dacă se rumeneste prea repede) până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
În timp ce budinca se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
11
Amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
12
Turnați laptele rămas într-o tigaie, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați păstăia în lapte și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
14
Se toarnă peste amestecul de făină de porumb, se amestecă, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se ia de pe foc și se amestecă în crme frache.
16
Slăbiți budinca de pe părțile laterale ale bazinului cu un cuțit cu lamă rotundă și răsturnați-o cu grijă pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Se servește cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista