Makeover Crumb Coffee Tort
Makeover Crumb Coffee Cake necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. O porție conține 264 de calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjitură caldă cu pesmet cu fructe de padure , batoane cu firimituri de prăjituri cu afine și cod cu pesmet de pâine .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate untul, zahărul și amestecul de zahăr la viteză medie timp de 2 minute sau până se sfărâmiciază. Bateți ouăle, sosul de mere, uleiul, vanilia și aroma de unt.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga in amestecul de unt alternativ cu smantana.
Turnați jumătate din aluat într-un 13-in. x 9-in. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Combinați ingredientele de umplutură; se presara peste aluat. Acoperiți cu grijă cu aluatul rămas. Pentru topping, combinați făina, zaharurile și scorțișoara într-un castron; se taie in unt pana se sfaramiciaza. Se amestecă nucile.
Coacem la 350 pentru 25-30 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește pe un grătar.
Combinați ingredientele pentru glazură până la omogenizare; se stropesc peste prajitura cu cafea.