Make-Ahead vinete dulci și acre prăjite cu mazăre și busuioc

Make-Ahead vinete dulci și acre prăjite cu mazăre și busuioc
Face-Ahead dulce și acru se amestecă-prajit vinete cu mazăre Snap și busuioc este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,66 USD pe porție. O porție conține 480 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, miere, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, Se amestecă mazărea de zahăr prăjită cu pui, și Carne de vită prăjită cu mazăre și sos de stridii.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului cu sare mare, apoi lasati sa se raceasca si ambalati intr-un recipient ermetic. Între timp, combinați oțetul, soia și mierea într-o oală mică de sos. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt până la sclipire, apoi adăugați vinete, presărați cu 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se strice și să se rumenească, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă mazărea cu zahăr și se sotează până la verde strălucitor, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Se toarnă sosul redus și se aruncă la foc mediu până când legumele sunt bine acoperite, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se toarnă deasupra orezului în recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecați busuiocul, apoi dați-l la frigider până când este gata de mâncare. Mănâncă rece sau cuptor cu microunde acoperit cu un prosop de hârtie umed pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista