Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi
Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, cremă de arpagic și ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi, Make-Ahead Piure De Cartofi, și Faceți Cartofi Piure Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit; pus deoparte. În cuptorul olandez de 4 litri, puneți cartofii; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit 20 până la 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Agitați cartofii în cuptorul olandez la foc mic pentru a se usca.
Puneți cartofii până nu rămân bulgări.
Adăugați cremă de brânză, smântână, sare și piper; se amestecă până se omogenizează bine. Lingură în tigaie. Acoperiți bine cu folie și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. (Pentru a coace imediat, stropiți cu unt și coaceți 30 de minute, adăugând ceapă pentru ultimele 15 minute de coacere.)
Încălziți cuptorul la 177°.
Stropiți untul peste cartofi. Acoperiți și coaceți 30 de minute.
Presărați ceapa peste cartofi.
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fierbinți.