Make-Ahead smântână ' n arpagic piure de cartofi
Piureul de cartofi Make-Ahead Sour Cream ' n arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză cu arpagic și ceapă, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi, Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi, și Faceți Cartofi Piure Înainte.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit; pus deoparte. În cuptorul olandez de 4 litri, puneți cartofii; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit 20 până la 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Agitați cartofii în cuptorul olandez la foc mic pentru a se usca.
Puneți cartofii până nu rămân bulgări.
Adăugați cremă de brânză, smântână, sare și piper; se amestecă până se omogenizează bine. Lingură în tigaie. Acoperiți bine cu folie și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. (Pentru a coace imediat, stropiți cu unt și coaceți 30 de minute, adăugând ceapă pentru ultimele 15 minute de coacere.)
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Stropiți untul peste cartofi. Acoperiți și coaceți 30 de minute.
Presărați ceapa peste cartofi.
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fierbinți.