Maioneză De Casă

Maioneză De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați maioneza făcută acasă. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Maioneză de casă, Ceai De Ghimbir De Casă, și Stropi de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oul, usturoiul, sucul de lămâie și muștarul în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă la viteză mică în timp ce se toarnă ulei în blender într-un flux fin, pe măsură ce amestecul se emulsionează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista