Maioneză De Bază
Maioneza de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 368 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de muștar dijon, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Maioneză De Bază, Maioneza Tex - Mex, și Maioneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușul de ou și sarea într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Adăugați sucul de lămâie și muștarul; se amestecă bine. Cu motorul pornit, adăugați uleiul, picătură cu picătură. Acest lucru va dura câteva minute. Nu vă grăbiți, altfel maioneza se poate "rupe", ceea ce înseamnă că uleiul se va separa de ou. (Notă: dacă robotul dvs. de bucătărie are o gaură mică în împingătorul tubului de alimentare, turnați uleiul acolo și lăsați-l să picure.) După ce ați adăugat uleiul, gustați maioneza și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie după gust. Acoperiți bine și dați-l la frigider până la 5 zile. Se amestecă înainte de răspândire.