Maioneză De Avocado

Maioneză De Avocado
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și garnitură vegetariană? Maioneza cu Avocado ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 369 calorii, 1g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lime, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ninjan Avocado Maioneză, Poppers de Avocado cu maioneză de coriandru-lime, și Chorizo, Avocado și ouă Cemitas cu maioneză Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați avocado, maioneză, piper jalapeo, frunze de coriandru și suc de lămâie într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista