Mai Sănătos Jalapeno Popper Răspândit

Mai Sănătos Jalapeno Popper Răspândit
Răspândirea Jalapeno Popper mai sănătoasă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cilantro, maioneză, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Jalapeno Popper Răspândit, Brânză acoperită, Bacon înfășurat ardei iute burgeri Popper cu maioneza ardei iute prăjită, și Jalapeno Popper Dip.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză și maioneza într-un bol mare până se omogenizează. Se amestecă ardei iute verzi, ardei jalapeno și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă amestecul într-un vas de servire cu microunde și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Cuptor cu microunde pe mare până la cald, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poema Cavan Extra Dry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv excelent, acest vin se împerechează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista