Mahi Mahi cu Papaya

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Mahi Mahi cu Papaya ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, papaya, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gatiti si amestecati pana ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardeiul gras roșu, papaya și ardeiul habanero. Continuați să gătiți încă câteva minute până când ardeiul gras începe să se înmoaie. Amestecați amidonul de porumb, apa și 2 linguri de suc de lămâie. Se amestecă în sosul de papaya până se îngroașă, amestecând continuu. Păstrați sosul cald la foc foarte mic.
Amestecați 1 lingură de suc de lămâie împreună cu untul topit și periați fileurile mahi mahi.
Așezați pe o tigaie pentru pui.
Gatiti sub broilerul preincalzit timp de 4 minute, apoi intoarceti pestele si continuati sa gatiti inca 4 minute.
Presărați migdalele peste pește și reveniți la broiler până când migdalele sunt crocante și peștele fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și servește cu sosul de papaya.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.