Mahi Mahi cu Mango - vanilie Coulis

Mahi Mahi cu Mango - vanilie Coulis
Mahi Mahi cu Coulis Mango-vanilie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, piper, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Mahi Mahi picant și tacos de pește Mango, și Fripturi Mahi Mahi cu sos de Mango și cuscus Curry.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați mango, suc de portocale, 1/4 cană de apă, ghimbir, sare și piper într-un blender. Se amestecă până se omogenizează și se toarnă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GhimbirGhimbir
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele în cratiță folosind un cuțit de decojit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Adăugați păstăile goale de vanilie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
4
Scoateți și aruncați păstăile de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
5
Bateți untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați peștele cu sare și piper pe ambele părți. Gatiti pestele pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, 6-8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Aranjați peștele pe un platou și lingurați coulisul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista