Mahi mahi cu crustă de susan cu salată de castraveți-Nasturel
Mahi mahi cu crustă de susan cu salată de castraveți-Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 720 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de semințe de susan, sos de soia, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Mahi mahi cu crustă de susan cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente; se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar și se adaugă mahi mahi. Sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bateti
2
Combinați semințele de susan și făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Scoateți peștele din marinată; se usucă cu prosoape de hârtie. Înveliți peștele pe toate părțile cu amestec de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Marinada
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Încălziți uleiurile de susan și arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Semințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește; gatiti 2-3 minute sau pana devin aurii. Întoarceți, reduceți focul la minim și gătiți 2 până la 3 minute până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.