Mahi-Mahi ars cu sos de Gazpacho Verde

Mahi-Mahi ars cu sos Gazpacho verde este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $7.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de castraveți de seră, ardei iute serrano, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat, și Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango.
Instrucțiuni
Combinați castraveți, ceapă, coriandru, 4 1/2linguri de ulei,1 1/2 linguri de oțet și ardei iute în procesor. Folosind pornirea/oprirea, amestecați amestecul până când se toacă fin.
Transfer la castron. Se condimentează cu mai mult oțet, dacădorit, și sare și piper negru.
Presărați fileuri de pește pe ambele părți cusare, piper și chimen.
Restul de încălzire1 lingură de ulei în abilitate mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți5 minute. Întoarceți, acoperiți și gătiți până lapeștele este doar opac în centru, 4 până la 5 minute.
Împărțiți sosul gazpacho în 4 farfurii.Completați fiecare cu 1 file de pește. Împrăștiați tomatoesatop și în jurul peștelui și serviți.
Per porție: Calorii 361, grăsimi totale 20g, grăsimi saturate 3g, colesterol 151 mg, sodiu 188 mg, Carbohidrați 5g, fibre 1g, proteine 39g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.