Maduros en Gloria (caserolă de pătlagină dulce)
Maduros en Gloria (caserola dulce de pătlagină) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 502 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză cotija, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Gloria Caserola, Pui Gloria Caserola, și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
În castron mediu, combinați brânza, zahărul și scorțișoara; rezervă. În al doilea castron mediu, combinați 2 linguri de cremă și amidon de porumb până când amidonul de porumb este dizolvat. Se amestecă crema rămasă; rezervă.
Cu cuțitul bucătarului sau cuțitul zimțat, tăiați și aruncați capetele extreme ale plantainelor dulci. Scorați fiecare pe lungime.
Îndepărtați și aruncați coaja. Feliați pătlaginele dulci pe părtinire în felii groase de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește. Aranjați aproximativ 1/3 din feliile de pătlagină dulce într-un singur strat și gătiți până se înmoaie și se rumenesc adânc, rotind cu grijă cu spatula, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe farfurie mare și se condimentează cu sare. Repetați cu plantanele dulci rămase.
Răspândiți 1/2 cană de cremă în partea de jos a vasului de copt de 8 pe 8 inci. Aranjați 1/3 de pătlagine dulci într-un singur strat deasupra, apoi presărați 1/4 de brânză deasupra. Repetați procedura cu crema, brânza și plantanele dulci rămase, terminând cu brânză.
Coaceți până se fierbe și se rumenesc deasupra, aproximativ 20 de minute.
Transferați în raftul de răcire și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.