Madeleine proaspete de porumb cu smântână și Caviar

Madeleine proaspete de porumb cu smântână și Caviar
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați porumb, piper, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caviar pe Pumpernickel cu smântână, Blini de cartofi cu smântână și Caviar, și Quesadillas de ceapă roșie, smântână și Caviar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți formele cu puțin unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună oul, Zara, 1 lingură de unt topit și porumbul într-un alt castron, apoi adăugați la ingredientele uscate, amestecând până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Puneți 1 linguriță de aluat în fiecare matriță și coaceți în mijlocul cuptorului până când madeleinele sunt aurii în jurul marginilor și izvorăsc înapoi când sunt presate ușor, 5 până la 6 minute. Întoarceți madeleinele pe un raft pentru a se răci și a face mai multe în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți smântână în pungă de patiserie (dacă folosiți) și pipă (sau lingură) aproximativ 1/2 linguriță pe fiecare madeleine, apoi acoperiți cu un caviar rotunjit de 1/4 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
MadeleineMadeleine
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista