Madeleine proaspete de porumb cu smântână și Caviar
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați porumb, piper, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caviar pe Pumpernickel cu smântână, Blini de cartofi cu smântână și Caviar, și Quesadillas de ceapă roșie, smântână și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți formele cu puțin unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună oul, Zara, 1 lingură de unt topit și porumbul într-un alt castron, apoi adăugați la ingredientele uscate, amestecând până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Porumb
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Puneți 1 linguriță de aluat în fiecare matriță și coaceți în mijlocul cuptorului până când madeleinele sunt aurii în jurul marginilor și izvorăsc înapoi când sunt presate ușor, 5 până la 6 minute. Întoarceți madeleinele pe un raft pentru a se răci și a face mai multe în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Puneți smântână în pungă de patiserie (dacă folosiți) și pipă (sau lingură) aproximativ 1/2 linguriță pe fiecare madeleine, apoi acoperiți cu un caviar rotunjit de 1/4 linguriță.