Madeleine de ceai Earl Grey cu miere
Earl Grey ceai Madeleines cu miere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica ouă, miere, unt plus suplimentare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Înmuiată Earl Grey Madeleines, Data Și Earl Grey Ceai Madeleines Cu Muscavado Dip, și Cupcakes Earl Grey Cu Cremă De Unt Earl Grey Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați sita mică cu 2 straturi de pânză de brânză umedă și puneți sita peste bolul mic. Topiți 5 linguri de unt în cratiță la foc mic.
Lăsați să stea 10 minute, apoi se toarnă în sită. Răsuciți bine pânza de brânză în jurul amestecului de ceai, eliberând untul cu aromă de ceai în castron.
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Adăugați miere, vanilie și coaja de lămâie; bate 1 minut mai mult. Îndoiți ușor ingredientele uscate, apoi untul cu aromă de ceai. Apăsați folie de plastic pe suprafața aluatului; răciți aluatul cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Periați douăsprezece forme de madeleine de 3x2 inci cu unt. Praf cu făină; atingeți excesul.
Așezați tigaia pe foaia de copt. Aruncați 1 lingură de aluat în fiecare matriță (aluatul se va răspândi în timp ce coaceți, umplând complet matrițele).
Coaceți madeleinele până când sunt aurii și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 10 minute. Brusc rap pan pe suprafața de lucru pentru a slăbi madeleines, apoi se dovedesc pe raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Matrițele din silicon madeleine nu au nevoie de unt amd flouring — iar flexibilitatea lor face ca desfacerea să fie floare la ureche (de fapt, le puteți întoarce pe dos).
Puneți matrița pe o foaie de copt, astfel încât să fie ușor să introduceți și să scoateți tigaia flexibilă din cuptor.