Macrou Vin Blanc
Macrou Vin Blanc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 584 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coq au Vin Blanc, Macrou Întreg Prăjit, și Macrou Crustat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, oțetul, uleiul, ceapa, morcovul, usturoiul, cimbru, coriandru, boabe de piper, pătrunjel, frunze de dafin și sare. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți timp de 10 minute.
Ulei o tigaie grea ignifugă de 9 x 13 inci din oțel inoxidabil sau email.
Puneți peștele, cu pielea în jos, în tigaie într-un strat uniform.
Se toarnă bulionul de vin fierbinte pe pește, se întinde legumele peste fileuri într-un strat uniform și se presară cu ardeiul măcinat. Acoperiți cu folie de aluminiu și aduceți la foc mic la foc moderat. Reduceți căldura și gătiți la foc mic până când peștele este gata, aproximativ 10 minute pentru fileuri groase de 1/2 inch.
Scoateți pătrunjelul și frunzele de dafin.
Serviți în boluri puțin adânci.
Alternativă la pește: un alt pește aromat, cum ar fi bluefish sau shad, ar fi bun aici. Deoarece aceste fileuri sunt mai groase, va trebui să le braconați câteva minute mai mult.
Recomandarea vinului: căutați ceva acid și răcoritor de băut alături de acest pește bogat. Încercați o sticlă de vin alb din Valea Loarei din Franța-fie un Muscadet de Svre-et-Maine, fie un Sancerre puțin mai corpolent sau alt vin făcut din struguri Sauvignon blanc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.