Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată

Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată
Macrou Teriyaki cu salata de castraveti picant ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati afumat la cald, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Macrou cu salată de castraveți, și Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar.

Instrucțiuni

1
Puneți macroul într-un vas puțin adânc, stropiți peste marinată și împrăștiați cu jumătate de ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MacrouMacrou
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2
Puneți orezul într-o tigaie, acoperiți cu vârful degetului cu apă, condimentați cu sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți focul, amestecați, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute până când toată apa a dispărut. Scoateți focul, acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă castravetele cu ceapa rămasă, frunzele de spanac și fasolea. Se amestecă împreună zahărul și oțetul cu niște condimente. Ridicați peștele din marinată și puneți-l pe 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți cu mai multă marinată din vas, dacă doriți. Lingurați orezul alături, apoi aruncați salata cu pansamentul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista