Macrou la grătar cu flacără cu anghilă afumată și Shiso

Macrou la grătar cu flacără cu anghilă afumată și Shiso
Macrou la grătar cu flacără cu anghilă afumată și Shiso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă pescatariană servește 15 și costă $1.65 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de agar agar, macrou la grătar cu flacără în oțet de oțet shiso, anghilă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina simplă, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dip de vinete la grătar cu flacără, Scandi afumat macrou pe secară, și Ruladă De Macrou Afumat pentru rețete similare.

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții15
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista