Macrou Crustat

Macrou Crustat
Macrou Crusted este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1775 calorii. Pentru $12.83 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, macrou, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Macrou Întreg Prăjit, Macrou Înnegrit, și Macrou cu salată de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la setarea foarte fierbinte.Puneți toate ingredientele pentru crustă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Amestecați-le împreună, astfel încât să fie bine amestecate.
3
Puneți fileurile de macrou pe o placă de tocat și îndepărtați orice oase folosind o pereche de pensete sau clești electricieni (asigurați-vă că le curățați mai întâi).Ungeți o parte din muștar pe fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Presărați crusta pe fiecare file de macrou și apăsați-o foarte ușor în jos (doriți ca crusta să se lipească, dar nu doriți să o comprimați).Folosind o felie de pește, puneți cu grijă fileurile pe o tavă de copt puternic unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Puneți macroul sub grătar timp de 3-5 minute. În timp ce gătește, continuați să verificați peștele, deoarece crusta poate arde foarte ușor și foarte repede.Faceți sosul punând toate ingredientele pentru sos într-un castron și amestecându-le împreună.Când peștele este gata, scoateți-l de sub grătar și serviți-l cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate89
Revista