Macdevitt ' s Miso-marinat biban de mare

Macdevitt ' s Miso-marinat biban de mare
Basul de mare Miso-marinat al lui McDevitt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 628 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, turmeric, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Miso-marinat biban de mare, Biban De Mare Miso, și Miso-biban de mare glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și scoateți frunzele exterioare. Tăiați fundul de anghinare, tăind orice piele verde dură. Frecați anghinarea cu lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o cratiță, aduceți la fierbere apa, vinul, ghimbirul, curry-ul și turmericul; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați fundul de anghinare și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
5
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Răsturnați bobinele păroase și tăiați anghinarea în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Puneți bulionul la fiert, adăugați boabele de soia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Scurgeți și transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați scallions, ceapă, roșii și anghinare; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și dați-le la frigider până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Curățați și radeți mărunt ghimbirul și puneți-l într-o strecurătoare mică așezată peste un bol. Apăsați pe ghimbir pentru a extrage cât mai mult suc posibil; ar trebui să aveți 2 linguri. Într-un vas de copt, bateți sucul de ghimbir cu sake, mirin, sos de soia și miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați fileurile de biban de mare și întoarceți-le la strat. La frigider până la 2 ore, întorcând fileurile o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
12
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se usucă bibanul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
SeabassSeabass
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați bibanul de mare, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile, transferați-le la cuptor și prăjiți-le timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Se amestecă sucul de lămâie în gust și se condimentează cu sare și piper. Puneți gustul pe 4 farfurii. Puneți bibanul deasupra și adăugați o păpușă de maioneză de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
SeabassSeabass
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
16
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Ingrediente

41 litru de lapte integral, la temperatura camereianghinareanghinare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic tocatarpagic tocat12 lingurițe de pudră de usturoiCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe2Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon1Bucată de ghimbir proaspăt de 4 inciBucată de ghimbir proaspăt de 4 inci1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt tocatghimbir proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2felii de ghimbir proaspătfelii de ghimbir proaspăt0Bucăți de caramele Heath Barsos fierbinte, de preferință Srirachasos fierbinte, de preferință Sriracha1lămâie, înjumătățitălămâie, înjumătățită12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpastă galbenă miso (Vezi nota)pastă galbenă miso (Vezi nota)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1roșie de prune, tocată măruntroșie de prune, tocată mărunt1smallsceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan1pinchVârf de sare și piper proaspăt măcinatVârf de sare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat2ceapă verde tăiată în felii subțiriceapă verde tăiată în felii subțiri6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de biban de mare, grosime de aproximativ 1 inchfile de biban de mare, grosime de aproximativ 1 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 Lira boabe de soia proaspete sau congelate, decojite, Vezi nota1/2 Lira boabe de soia proaspete sau congelate, decojite, Vezi nota1Oreos dublu umplutturmericturmeric9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista