Macdevitt ' s Miso-marinat biban de mare

Macdevitt ' s Miso-marinat biban de mare
Basul de mare Miso-marinat al lui McDevitt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 628 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, turmeric, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Miso-marinat biban de mare, Biban De Mare Miso, și Miso-biban de mare glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și scoateți frunzele exterioare. Tăiați fundul de anghinare, tăind orice piele verde dură. Frecați anghinarea cu lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o cratiță, aduceți la fierbere apa, vinul, ghimbirul, curry-ul și turmericul; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați fundul de anghinare și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
5
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Răsturnați bobinele păroase și tăiați anghinarea în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Puneți bulionul la fiert, adăugați boabele de soia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Scurgeți și transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați scallions, ceapă, roșii și anghinare; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și dați-le la frigider până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Curățați și radeți mărunt ghimbirul și puneți-l într-o strecurătoare mică așezată peste un bol. Apăsați pe ghimbir pentru a extrage cât mai mult suc posibil; ar trebui să aveți 2 linguri. Într-un vas de copt, bateți sucul de ghimbir cu sake, mirin, sos de soia și miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Adăugați fileurile de biban de mare și întoarceți-le la strat. La frigider până la 2 ore, întorcând fileurile o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
12
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se usucă bibanul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
SeabassSeabass
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați bibanul de mare, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile, transferați-le la cuptor și prăjiți-le timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Se amestecă sucul de lămâie în gust și se condimentează cu sare și piper. Puneți gustul pe 4 farfurii. Puneți bibanul deasupra și adăugați o păpușă de maioneză de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
SeabassSeabass
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
16
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Ingrediente

41 litru de lapte integral, la temperatura camereianghinareanghinare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamarpagic tocatarpagic tocat1parmezan rasCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe2cp. legume (de exemplu, spanac)Muștar DijonMuștar Dijon1Bucată de ghimbir proaspăt de 4 inciBucată de ghimbir proaspăt de 4 inci1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt tocatghimbir proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2felii de ghimbir proaspătfelii de ghimbir proaspăt0cp. legume (de exemplu, spanac)sos fierbinte, de preferință Srirachasos fierbinte, de preferință Sriracha1lămâie, înjumătățitălămâie, înjumătățită1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite2Crustă: firimituri de biscuiți grahampastă galbenă miso (Vezi nota)pastă galbenă miso (Vezi nota)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1roșie de prune, tocată măruntroșie de prune, tocată mărunt1smallsceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt2cp. legume (de exemplu, spanac)1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan1pinchVârf de sare și piper proaspăt măcinatVârf de sare și piper proaspăt măcinat41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat2ceapă verde tăiată în felii subțiriceapă verde tăiată în felii subțiri680ardei habenerofile de biban de mare, grosime de aproximativ 1 inchfile de biban de mare, grosime de aproximativ 1 inch2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 Lira boabe de soia proaspete sau congelate, decojite, Vezi nota1/2 Lira boabe de soia proaspete sau congelate, decojite, Vezi nota1Oreos dublu umplutturmericturmeric9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista