Macaroon Tilapia Cu Crustă

Macaroon Tilapia Cu Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu crustă Macaroon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 149g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1104 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $13.62 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de dacă vă place de nucă de cocos și migdale, dar sunt pe pește gard, ar trebui să-l iubesc prea, am primit un pic greu predat pe nucă de cocos. Hopa, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă, Tilapia Cu Crustă De Plante, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.Dacă migdalele sunt întregi, măcinați într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă bine făina de migdale cu nuca de cocos. Condimentați filetele tilapia cu sare și piper Liberal. Înmuiați fiecare filet de tilapia în albușuri, apoi acoperiți cu amestecul de migdale/nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați-vă pe o grătar deasupra unei foi de copt. Dacă doriți, stropiți cu ulei de măsline pentru a ajuta crusta să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când crusta este maro aurie și peștele este flakey.[/print_this]nu bacon astăzi. M-am gândit că ți-ar prinde bine o pauză.postat în rețete, fructe de Mare128 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Ingrediente

1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale (sau aproximativ 1/2 cană de făină de migdale)migdale (sau aproximativ 1/2 cană de făină de migdale)4creveți și cu veneFără șuncă azi. M-am gândit că ai putea folosi o pauzăFără șuncă azi. M-am gândit că ai putea folosi o pauză4creveți și cu veneCred că știm cu toții cât de mult iubesc nuca de cocosCred că știm cu toții cât de mult iubesc nuca de cocos4creveți și cu veneAm primit un pic cam greu mâna pe nucă de cocos. HopaAm primit un pic cam greu mâna pe nucă de cocos. Hopa2albușuri de ou, ușor bătutalbușuri de ou, ușor bătut4creveți și cu veneMi-a plăcut atât de mult. Iubesc peștele. Îmi place doar nuca de cocosMi-a plăcut atât de mult. Iubesc peștele. Îmi place doar nuca de cocos4creveți și cu veneDacă vă place nuca de cocos și migdalele, dar sunteți pe gard despre pește, trebuie să încercați. Este perfect deasupra unei salate (yuck) sau chiar cu paste sau orez brunDacă vă place nuca de cocos și migdalele, dar sunteți pe gard despre pește, trebuie să încercați. Este perfect deasupra unei salate (yuck) sau chiar cu paste sau orez brun4creveți și cu veneÎmi place mâncarea. PerioadaÎmi place mâncarea. Perioada9creveți și cu veneCâteva stropi de suc de lămâie sunt obligatorii. Asta țipă doar vara. Și vremea pe plajăCâteva stropi de suc de lămâie sunt obligatorii. Asta țipă doar vara. Și vremea pe plajă4creveți și cu veneFrigarui de pui la gratar Chipotle Lime cu avocado RanchFrigarui de pui la gratar Chipotle Lime cu avocado Ranch1MingeCondiment de dovleac acoperit cu ciocolată albăCondiment de dovleac acoperit cu ciocolată albă4creveți și cu venesare și pipersare și piper4creveți și cu venePlăceri SimplePlăceri Simple4filete tilapiafilete tilapia4creveți și cu veneMacaroon Tilapia Cu CrustăMacaroon Tilapia Cu Crustă4creveți și cu veneEste și foarte ușor – înmuiați tilapia apoi coacețiEste și foarte ușor – înmuiați tilapia apoi coaceți4creveți și cu veneMacaroon Tilapia Cu CrustăMacaroon Tilapia Cu Crustă4creveți și cu veneNu este foarte dulce și este practic tilapia încrustată în nucă de cocos și migdale. Cea mai bună combinație vreodatăNu este foarte dulce și este practic tilapia încrustată în nucă de cocos și migdale. Cea mai bună combinație vreodată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnucă de cocos mărunțită neîndulcitănucă de cocos mărunțită neîndulcită4creveți și cu veneOrice șansă am avut la pacalirea Domnul cât de dulce în a manca acest zburat pe fereastră în acel momentOrice șansă am avut la pacalirea Domnul cât de dulce în a manca acest zburat pe fereastră în acel moment4creveți și cu veneCoaceți timp de 20-25 de minute, sau până când crusta este maro aurie și peștele este flakeyCoaceți timp de 20-25 de minute, sau până când crusta este maro aurie și peștele este flakey4creveți și cu veneDar asta e bine... mai mult pentru mineDar asta e bine... mai mult pentru mine2011128de Jessica pe 23 februariede Jessica pe 23 februarie128comentariicomentarii4creveți și cu veneEste adevăratEste adevărat4creveți și cu veneMesaj de navigareMesaj de navigare4creveți și cu venepublicat în rețete, fructe de marepublicat în rețete, fructe de mare4creveți și cu veneSuspansSuspans1inchCeea ce ar fi frumos să avem chiar acum, deoarece sunt aproximativ șase zăpadă în afara ferestrei mele. Locuiesc în AntarcticaCeea ce ar fi frumos să avem chiar acum, deoarece sunt aproximativ șase zăpadă în afara ferestrei mele. Locuiesc în Antarctica4creveți și cu veneAți Putea Dori, De AsemeneaAți Putea Dori, De Asemenea4creveți și cu veneAr trebui să-l iubești și tuAr trebui să-l iubești și tu4creveți și cu vene[/print_this][/print_this]4creveți și cu vene[print_this][print_this]

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista