Macaroon Tilapia Cu Crustă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu crustă Macaroon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 149g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1104 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $13.62 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de dacă vă place de nucă de cocos și migdale, dar sunt pe pește gard, ar trebui să-l iubesc prea, am primit un pic greu predat pe nucă de cocos. Hopa, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă, Tilapia Cu Crustă De Plante, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425.Dacă migdalele sunt întregi, măcinați într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier.
Se amestecă bine făina de migdale cu nuca de cocos. Condimentați filetele tilapia cu sare și piper Liberal. Înmuiați fiecare filet de tilapia în albușuri, apoi acoperiți cu amestecul de migdale/nucă de cocos.
Așezați-vă pe o grătar deasupra unei foi de copt. Dacă doriți, stropiți cu ulei de măsline pentru a ajuta crusta să se rumenească.
Coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când crusta este maro aurie și peștele este flakey.[/print_this]nu bacon astăzi. M-am gândit că ți-ar prinde bine o pauză.postat în rețete, fructe de Mare128 comentarii
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.