Macaroon Cartofi Dulci Coace
Macaroon cartofi dulci coace ia în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 393 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, ghimbir măcinat, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și No-Bake Lemon (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & No-Bake Tratează Carte De Bucate Lansare, Capace De Zăpadă Macaroon Cu Nucă De Cocos Fără Coacere, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Macaroon Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cartofii dulci, 6 linguri unt, zahăr brun, amaretto sau extract, sare și ghimbir; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile pecan și marmelada.
Transferați la un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Aruncați macaroanele cu untul rămas; presărați peste caserolă.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30-35 minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macaroons funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.