Macarons De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macarons cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 32 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făina/făina de migdale bob ' s mill, Ciocolata, Pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, Macarons De Ciocolată, și Macarons De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă și pregătiți o pungă de patiserie cu vârful de 1/4 inch sau 1/2 inch. Majoritatea rețetelor necesită un vârf de 1/2 inch, dar am avut doar 1/4 inch și a funcționat bine.Puneți o sită peste un castron.
Combinați zahărul cofetarilor, făina de migdale și cacao și apăsați prin sită.Cu un mixer electric de mână, bateți albușurile până când încep să-și păstreze forma. Bateți în crema de tartru și vanilie, apoi adăugați treptat zahărul granulat.Cu o racletă de cauciuc, pliați ingredientele uscate. Când este amestecat, adăugați la punga de patiserie. Introduceți aluatul în cercuri de 1 inch pe foile de copt căptușite, distanțate la aproximativ 1 inch.
Lăsați macaroanele să stea timp de aproximativ 60 de minute. Vor începe să-și piardă strălucirea.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Când este preîncălzit, puneți macaroanele în cuptor, închideți ușa și reduceți imediat căldura la 325 F.
Coaceți aproximativ 12 minute.
Scoateți macarons și readuceți căldura cuptorului la 375 F și repetați cu a doua tavă de macarons.
Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foaia de copt, apoi îndepărtați cu grijă.Pentru ganache, aduceți crema la foc mic sau doar până când este fierbinte și începe să baloneze în jurul marginilor într-o cratiță mică.
Se adaugă ciocolata, se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
Lasă să se răcească ușor. Ciocolata se va îngroșa puțin pe măsură ce se răcește. Aruncați o lingură de ciocolată peste jumătate din macarons și acoperiți cu restul.Lăsați ganache-ul să se fixeze. Am înșelat și am pus macaroanele în frigider.