Macarons De Ciocolată

Macarons De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macarons cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 32 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făina/făina de migdale bob ' s mill, Ciocolata, Pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, Macarons De Ciocolată, și Macarons De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă și pregătiți o pungă de patiserie cu vârful de 1/4 inch sau 1/2 inch. Majoritatea rețetelor necesită un vârf de 1/2 inch, dar am avut doar 1/4 inch și a funcționat bine.Puneți o sită peste un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Combinați zahărul cofetarilor, făina de migdale și cacao și apăsați prin sită.Cu un mixer electric de mână, bateți albușurile până când încep să-și păstreze forma. Bateți în crema de tartru și vanilie, apoi adăugați treptat zahărul granulat.Cu o racletă de cauciuc, pliați ingredientele uscate. Când este amestecat, adăugați la punga de patiserie. Introduceți aluatul în cercuri de 1 inch pe foile de copt căptușite, distanțate la aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Crema De TartruCrema De Tartru
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Spatula De CoptSpatula De Copt
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Lăsați macaroanele să stea timp de aproximativ 60 de minute. Vor începe să-și piardă strălucirea.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Când este preîncălzit, puneți macaroanele în cuptor, închideți ușa și reduceți imediat căldura la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți macarons și readuceți căldura cuptorului la 375 F și repetați cu a doua tavă de macarons.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foaia de copt, apoi îndepărtați cu grijă.Pentru ganache, aduceți crema la foc mic sau doar până când este fierbinte și începe să baloneze în jurul marginilor într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se adaugă ciocolata, se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Lasă să se răcească ușor. Ciocolata se va îngroșa puțin pe măsură ce se răcește. Aruncați o lingură de ciocolată peste jumătate din macarons și acoperiți cu restul.Lăsați ganache-ul să se fixeze. Am înșelat și am pus macaroanele în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista