Macaroane și brânză s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, macaroane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor.
Instrucțiuni
1
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
2
Scurgere.
3
Într-o cratiță, topiți 2 linguri de unt sau margarină la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa are o culoare aurie bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Se amestecă roșiile și condimentele. Se amestecă laptele și 3/4 cană de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Tomate
Condimente
Lapte
6
Lăsați sosul să fiarbă ușor până când brânza se topește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
7
Se amestecă în macaroanele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Fierte
8
Transferați macaroanele și brânza într-o tigaie rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se presară pesmet și 1/4 cană de brânză. Tăiați restul de 2 linguri de unt sau margarină și întindeți uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute.