Macaroane și brânză cu pesmet de usturoi, simplu și Chipotle

Macaroane și brânză cu pesmet de usturoi, simplu și Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1147 calorii, 44G de proteine, și 74G de grăsime. Un amestec de unt, ardei iute chipotle în adobo, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză cu cuburi de pâine de usturoi, Escarole cu usturoi și pesmet, și Conopida Cu Pesmet De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți usturoiul și firimiturile de pâine, amestecând, până când firimiturile sunt aurii.
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Chipotles.
Topiți untul într - o cratiță de 3 până la 4 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut. Bateți treptat laptele, smântâna și muștarul și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Gatiti macaroanele intr - o oala de 6 pana la 7 litri de apa sarata clocotita pana cand se inmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron mare. Se amestecă sosul alb, brânza și sarea după gust.
Umpleți o caserolă superficială de 1 1/2 litru cu jumătate de amestec de macaroane. Se amestecă chipotles în macaroanele rămase. Lingurați într-o altă caserolă superficială de 1 1/2 litru și presărați ambele cu pesmet.
Coaceți caserole în mijlocul cuptorului 30 de minute, sau până la bule.
* Macaroanele și brânza pot fi făcute cu 2 zile înainte, puse în caserole, răcite complet și răcite, acoperite. Nu adăugați pesmet până nu este gata de coacere. (Coacerea poate dura mai mult de 30 de minute.)