Macaroane și 4 brânzeturi
Macaroane și 4 brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 424 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, macaroane cu cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și patru brânzeturi, Macaroane Și Multe Brânzeturi, și Macaroane cu brânzeturi Fontinan și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați macaroanele și gătiți până când sunt fragede, dar ferme, aproximativ 5 până la 8 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Între timp, așezați dovleceii congelați și laptele într-o cratiță mare și gătiți la foc mic, amestecând ocazional și rupând dovleceii cu o lingură până se decongelează. Întoarceți focul până la mediu și gătiți până când amestecul aproape fierbe, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Cheddar, brânză Jack, brânză ricotta, sare, muștar și piper cayenne.
Se toarnă amestecul de brânză peste macaroane și se amestecă pentru a se combina.
Transferați macaroanele și brânza în vasul de copt.
Combinați firimiturile de pâine, parmezanul și uleiul într-un bol mic.
Presărați deasupra macaroanelor și brânzei.
Coaceți timp de 20 de minute. Apoi se fierbe timp de 3 minute, astfel încât blatul să fie crocant și frumos rumenit.