Macaroane proaspete de mazăre și mentă
O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 144. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coloranții alimentari, zahărul cofetarilor, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane Proaspete De Nucă De Cocos, Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, și Salată Rece De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru ganache: topiți ciocolata albă la 45 de grade C până la 50 de grade C. smulgeți și tocați menta proaspătă.Aduceți creme fraiche la fiert într-o oală mică și infuzați menta în creme fraiche timp de 10 minute.Se strecoară amestecul și se rezervă menta. Menta tocată foarte fină.
Combinați creme fraiche cu ciocolata albă.
Adăugați gelul de mentă și Pippermint.Întoarceți amestecul într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 6 ore.Pentru mazăre: aduceți apa și zahărul la fiert într-o oală.
Adăugați mazărea și gătiți timp de aproximativ 4 minute.Strecurați și scufundați mazărea într-o baie de gheață pentru a le șoca. Se dă la frigider până la utilizare.Pentru ambele macaroane de culoare: Cerneti zaharul cofetarului si faina de migdale printr-un tamis.
Se toarnă 110 g de albușuri peste amestecul de zahăr al cofetăriei.
Adăugați colorantul alimentar. Îndoiți pentru a combina. Aduceți apa și zahărul la fiert într-o oală până ajunge la 118 grade C. Între timp, bateți restul de 110 g albușuri într-un bol separat (sau un mixer cu suport).
Se toarnă siropul de zahăr la 118 grade C în albușuri. Continuați să bateți amestecul până se răcește la 50 de grade C. îndoiți amestecul de albuș de ou în amestecul de zahăr al cofetăriei până când este încorporat.Umpleți o pungă de patiserie cu aluat și scoateți 3 macaroane rotunde de 1/2 cm distanțate la 2 cm pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Atingeți ușor partea inferioară a foilor de copt pe o suprafață de lucru.
Lăsați macarons să stea pe foi timp de 30 de minute la temperatura camerei pentru a forma o crustă. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
Coaceți macarons timp de 12 minute, deschizând ușa cuptorului rapid de două ori pentru a lăsa aburul.
Scoateți macarons și lăsați cool.To asamblați: împerecheați coji de Macaron Verde mentă și coji de Macaron verde fistic împreună. Umpleți punga de patiserie cu ganache de mentă și pipați generos pe coji de macaron verde fistic.
Așezați 3 mazăre deasupra ganache și sandwich cu o coajă de macaron verde mentă.
Așezați macaroanele finite în recipiente etanșe la aer și dați-le la frigider timp de 24 de ore.
Scoateți din frigider cu 2 ore înainte de servire.