Macaroane Minestrone

Macaroane Minestrone
Macaroanele Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Macaroane Minestrone ii, Macaroane Minestrone, și Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, apa, macaroanele și bulionul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când macaroanele sunt fragede. Se amestecă fasolea și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista