Macaroane Cu Patru Brânzeturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Macaroane cu patru brânzeturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 837 calorii, 30g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, jumătate și jumătate, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați uleiul și pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți bine și reveniți la oala de gătit.
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți 8 linguri de unt; se amestecă în macaroane.
Într-un castron mare, combinați brânza Muenster, brânzeturile Cheddar ușoare și ascuțite și brânza Monterey Jack; se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Adăugați jumătate și jumătate, 1 1/2 căni de amestec de brânză, mâncare de brânză procesată cubulețe și ouă la macaroane; se amestecă împreună și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-o caserolă adâncă ușor unsă de 2 1/2 litru.
Se presară cu restul de 1/2 cană de amestec de brânză și 1 lingură de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute sau până când este fierbinte și clocotește în jurul marginilor; servi.