Macaroane Cu Nucă De Cocos Stropite Cu Ciocolată
Macaroons de nucă de cocos cu ciocolată este un fără lactate rețetă cu 35 de porții. Acest desert are 101 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Un amestec de albușuri de ou, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Stropite Cu Ciocolată, Ciocolată Stropit De Nucă De Cocos Shortbread Cookie Bastoane, și Macaroane de nucă de cocos cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare cu 2 centimetri de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Bateți împreună zahărul, albușurile, mierea, vanilia și sarea într-un castron mare rezistent la căldură. Puneți vasul peste, dar fără a atinge, apa care fierbe.
Se încălzește, amestecând frecvent, până când zahărul s-a dizolvat și amestecul pare mai gros, mai palid și este fierbinte la atingere, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați nuca de cocos și făina. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Se amestecă aluatul și se lasă lingurile de nivel pe foaia de copt la aproximativ 2 centimetri distanță. Păstrați aluatul rămas la frigider.
Coaceți până când fursecurile sunt maro auriu deschis în jurul marginilor și așezați-le în centre, rotind foaia la jumătate, aproximativ 12 până la 15 minute în total.
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați fursecurile să stea 1 minut.
Transferați cookie-urile pe grătar pentru a se răci complet. Folosind o foaie de copt răcită și aceeași foaie de pergament, repetați cu aluatul rămas. Puneți deoparte pergamentul pentru a-l folosi pentru a stropi ciocolata peste fursecurile răcite.
Așezați cookie-urile răcite pe foaia de pergament rezervată (pot atinge). Topiți chipsurile de ciocolată într-o cratiță mică la foc mic. (Alternativ, topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde.) Scufundați o furculiță în ciocolată și stropiți-o peste macaroane într-un model în zig-zag.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când ciocolata s-a setat, aproximativ 30 de minute. Păstrați macaroanele într-un recipient etanș până la 2 zile.