Macaroane Cu Macadamia Triplă Cu Nucă De Cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 26 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos, scurtare, nuci de macadamia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Macadamia Macaroons, Macaroane Cu Ciocolată Macadamia, și Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați nuca de cocos îndulcită, nuca de cocos neîndulcită și nucile de macadamia. Într-un castron mic, combinați crema de nucă de cocos, albușuri de ou, sirop de porumb, vanilie și sare. Se amestecă în amestecul de nucă de cocos. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute.
Picătură cu linguri 2-in. în afară pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Formați în movile libere.
Se coace la 350 la 12-16 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și scurtarea; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați sau stropiți fursecurile cu amestec de ciocolată.
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează.