Macaroane cu aragaz lent și carne de vită

Macaroane cu aragaz lent și carne de vită
Macaroanele cu aragaz lent și carnea de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 684 calorii, 65g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână piper, gemelli, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Slow Cooker Carne de vită Gyros - 75 de zile de vară Slow Cooker s, și Macaroane și brânză cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Pune ceapa în oală de aragaz lent. Zdrobiți carnea de vită măcinată deasupra și turnați roșiile peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la maxim sau 8 ore la minim. Rupeți orice bucăți mari de carne de vită cu o lingură de lemn. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TomateTomate
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Aragaz LentAragaz Lent
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți jumătate din sos și rezervați pentru o altă rețetă; păstrați sosul rămas cald în aragaz lent. (Face aproximativ 2 1/2 quarts sos de carne.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, amestecand des, pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți și transferați în patru boluri puțin adânci. Puneți sosul de carne peste fiecare porție de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu parmezan, busuioc și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
BusuiocBusuioc
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista