Macaroane cu aragaz lent și carne de vită
Macaroanele cu aragaz lent și carnea de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 684 calorii, 65g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână piper, gemelli, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Slow Cooker Carne de vită Gyros - 75 de zile de vară Slow Cooker s, și Macaroane și brânză cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pune ceapa în oală de aragaz lent. Zdrobiți carnea de vită măcinată deasupra și turnați roșiile peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la maxim sau 8 ore la minim. Rupeți orice bucăți mari de carne de vită cu o lingură de lemn. Se condimentează cu sare.
Scoateți jumătate din sos și rezervați pentru o altă rețetă; păstrați sosul rămas cald în aragaz lent. (Face aproximativ 2 1/2 quarts sos de carne.)
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, amestecand des, pana cand sunt al dente.
Scurgeți și transferați în patru boluri puțin adânci. Puneți sosul de carne peste fiecare porție de paste.
Se servește cu parmezan, busuioc și piper proaspăt măcinat.