Macaroane cu alune înmuiate în ciocolată

Macaroane cu alune înmuiate în ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă macaroanele cu alune înmuiate în ciocolată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 24 și costă 42 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 125 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați pastă de migdale, albușuri, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: macaroane cu ciocolată, macaroane cu nucă de cocos și ciocolată și macaroane cu migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți alunele de pădure și 1/4 cană zahăr într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se adauga pasta de migdale, albusurile si zaharul ramas; procesați până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Tăiați o mică gaură în vârful unei pungi de patiserie sau într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente; introduceți un vârf mare de patiserie cu stea. Umpleți punga cu amestec de alune. Conductă 1-1/4-in. rozete de 2 inchi una de alta pe foi de copt tapetate cu hartie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Coaceți 12-14 minute sau până când maro deschis. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
7
Înmuiați fundul fiecărui fursec în ciocolată topită; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
8
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată; da la frigider 1 ora sau pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista