Macaroane cremoase cu patru brânzeturi
Macaroane cremoase cu patru brânzeturi durează aproximativ o oră de la început până la sfârșit. O porție conține 405 calorii , 22 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă are 8 porții. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați parmezan, sare, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal la un preț foarte rezonabil. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 50% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane cremoase cu curry, brânză și cozi de Langostino și ulei de trufe negre , Macaroane cremoase cu brânză, preparate în avans și Salată cu patru fasole .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Pulverizați o caserolă de 2 litri cu spray de gătit antiaderent și dați-o deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Adăugați apă cu sare, macaroanele și gătiți până devin al dente.
Scurgeți într-o strecurătoare, treceți sub apă rece pentru a opri fierberea și apoi dați deoparte.
În timp ce pastele se fierb, combinați făina și laptele într-o cratiță mare, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gătiți la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 10 minute, amestecând constant.
Adăugați brânzeturile și gătiți până se topește și se îngroașă.
Luați de pe foc și adăugați macaroanele și 1/4 linguriță de sare.
Turnați amestecul în vasul pregătit.
Presărați pesmet deasupra.
Coaceți până face bule, aproximativ 30-40 de minute.