Macaroane clasice și brânză

Macaroane clasice și brânză
Macaroanele clasice și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 341 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1407 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, lapte evaporat, macaroane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Macaroane clasice și brânză, Macaroane clasice și brânză, și Macaroane clasice și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Ungeți o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Așezați un sfert din macaroane în partea de jos, urmat de un strat uniform de un sfert din feliile de brânză. Punctați cu unt și condimentați cu sare și piper. Repetați stratificarea de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Macaroane InelMacaroane Inel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se toarnă laptele evaporat uniform peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
6
Coaceți, neacoperit, timp de o oră sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista