Macaroane clasice și brânză
Macaroanele clasice și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 341 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1407 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, lapte evaporat, macaroane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Macaroane clasice și brânză, Macaroane clasice și brânză, și Macaroane clasice și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ungeți o caserolă de 2 litri.
Așezați un sfert din macaroane în partea de jos, urmat de un strat uniform de un sfert din feliile de brânză. Punctați cu unt și condimentați cu sare și piper. Repetați stratificarea de trei ori.
Se toarnă laptele evaporat uniform peste toate.
Coaceți, neacoperit, timp de o oră sau până când blatul devine maro auriu.